SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hissjö SK
Sportklubb

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar
(90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, padelbana, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.
Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!

Tack vare ekonomiskt stöd från Jordbruksverket och EU har vi ersatt ruttna stolpar i elljusspåret. Syftet är att ständigt underhålla området för att det ska kännas trevligt och tryggt för alla att vistas där. När mörkret faller på är det viktigt att belysningen fungerar som den ska.
Sista chansen, NewBody!
2024-04-23 20:07

Hej!

Om någon missat att registrera er NewBody försäljning så ber vi er göra det senast onsdagskväll 24/4 sen stänger vi försäljningen för denna gång!

 

Mvh

Styrelsen 

Påminnelse NewBody!
2024-04-17 22:38

Hej!

Nu börjar det dra ihop sig med NewBody försäljningen. Försäljningsperioden slutar den 22/4 så det är alltså endast 5 dagar kvar, det är därför hög tid att registrera er och börja lägga in era ordrar!

 


Mvh

Styrelsen

Newbody kataloger
2024-03-28 18:55

Hejhej!

 

Nu har Newbody katalogerna ankommit. De finns att hämta på Ica Hissjö, rakt fram när man kommer in. 

Ta gärna 2 så ni kan lämna på er arbetsplats vid fikabordet osv, det räcker ändå till alla!

 

Vi i styrelsen vill även passa på att önska er en Glad Påsk!

VIKTIG INFORMATION, Försäljning Newbody.
2024-03-26 09:04
Till alla medlemmar i Hissjö SK
Vi påbörjar en ny försäljning av NewBody.
 
Alla säljare går in på denna länk och registrerar sig som säljare. Gör detta så snart som möjligt och kom igång. Försäljningsperioden pågår till 20 april.
 
 
NewBody-kataloger kommer att finnas för upphämtning så snart de anlänt. Vi återkommer med info när det blir. 
 

Alla familjer med aktiva barn i Hissjö SK, oavsett idrott, ska sälja produkterna från Newbody. Vi har inte räknat in barn som endast är med i Bollkul. Varje familj ska sälja minst 5 paket om man har ett aktivt barn, 8 paket om man har två barn och 10 paket om man har tre barn eller fler som är aktiva i föreningen. Sälj gärna fler så förtjänsten blir bättre :) Om man inte kan eller vill sälja, kan man istället "köpa sig fri". Maila johanna@tjaderborn.se om ni vill nyttja friköp, så kommer en separat faktura att skickas till er senare. Kostnaden för friköp är 500 kr.

 

Newbody-produkterna säljs med hjälp av kataloger som presenterar produkterna, eller genom den digitala katalogen på nätet. Statistik från NewBody visar att de klubbar som använder både onlineförsäljningen OCH katalogerna tjänar mer pengar. Så vi ber er att hämta katalog och knacka på hos grannar samt sälja på era jobb. Katalogerna har inte kommit än men vi gör ett utskick när det är dags att hämta upp dem. Börja dock sälja redan idag med hjälp av länken ovan!

 
Med katalogen följer en beställningslista och beställningen lägger ni sedan in själva via länken (likadant som det fungerade förra året för er som var med då). Om ni vill sälja till någon som bor långt borta kan de själva lägga in beställningen med dig som säljare. Kolla även in webshopen via länken då kan det finnas varor som inte finns i katalogen. Man kan även kan dela en QR-kod för att underlätta för kunderna att handla, denna hittas under ”DELA SHOP” när man är inloggad på Newbody

 

OBS! När du lägger in din beställning, uppge ditt barns namn som säljare så kan vi lättare hålla ordning.

 
Kläderna levereras i maj. En faktura skickas sedan hem till er på det belopp ni sålt för/ friköpt. Datum för leverans och sista betalningsdatum meddelas längre fram.
 
Vi som tidigare sålt Newbody vet att produkterna är av hög kvalitet och lätta att sälja. 
 
Lycka till!
Årsmöte HSK
2024-03-12 09:55

Välkomna till årsmöte!

 

Datum: 2023-03-24

Tid: 18.00

Plats: Hissjöstugan

 

Vi ses för att blicka framåt och summera året som gått!

 

Dagordning:

 

1. Mötet öppnas av ordförande

2. Val av ordförande och sekreterare för mötet

3. Val av två personer att jämte ordförande justera dagens protokoll

4. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande

5. Godkännande av dagordning

6. Styrelsens berättelse över verksamheten inklusive ekonomisk berättelse föregående år

7. Revisionsberättelse

8. Beslut gällande ansvarsfrihet

9. Bestämmande av årsavgift för nästkommande år

10. Fastställelse av verksamhetsplan samt budget för 2024

11. Val av styrelse

12. Beslut om omedelbar justering av punkten 11

13. Övriga frågor

14. Mötets avslutande

 

Varmt välkomna!

/ Styrelsen

Nyheter från vår verksamhet