Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Max 50 personer på Hissjö IP
2020-05-25 19:39
Värmen har kommit och det är en härlig tid för uteaktiviteter av olika slag. Pga den rådande Corona-pandemin får vi dock inte ha publik på våra match. Endast spelare, ledare och funktionärer är tillåtna. Vissa lag testar kanske att livesända matcher via appen "Min fotboll".

Vänligen respektera att max 50 personer vistas samtidigt på Hissjö IP så att våra barn och ungdomar kan fortsätta att träna. Föräldrar som måste vara där som stöd för sina barn kan försöka att hålla avstånden och hålla sig utanför grindarna. Nu i kväll måndag 25 maj var det många föräldrar på läktarna. Vi får inte släppa det nu.

Tack för visad hänsyn

Mvh Styrelsen
Uppdatering: Konstgränsplanen öppen
2020-05-15 17:51
Konstgräsplanen har torkat upp under veckan och öppnas upp helt fr.o.m. idag.
Kom och spela fotboll! :)

Hälsningar styrelsen
Halva konstgräsplanen öppen
2020-05-09 19:41
Hej!

I nuläget är endast halva konstgräsplanen öppen eftersom den bortre delen behöver torka ytterligare. Med bra väder kanske det går att använda hela planen nästa helg. Det kommer att publiceras en nyhet på hemsidan när planen har torkat helt.

Mvh styrelsen
Städdag lördag 9/5 kl. 10
2020-05-02 14:22
Hej!

På lördag 9/5 är det dags för vårens städinsats på och runt fotbollsplanen.
Vi startar kl. 10 och städar tills vi är klara.

Arbetet är bl.a. att kratta planen, sopa asfalt och sätta upp nät på beachvolley- och tennisplanen. Planen förbereds alltså för användning och kommer att öppnas när den fått torka upp ordentligt.

Medtag plastkratta och hink.

Under dagen bjuds det på varmkorv och fika.

Hoppas att så många som möjligt kan komma trots kort varsel. Som medlem i HTF har man åtaganden gentemot sin hemmaklubb.

Arbetsfördelning finns nedan.

/ Styrelsen Hissjö SK

Arbetsfördelning

• P0506/F0506 och P0809/F0809
    Klubbhuset:
    - Städa kök, omklädningsrum, toaletter samt kyl/frys.
    - Fylla på med tvål, toalettpapper och rullar till behållare för handtorkning

Tennisplanen:
    - Montera nät
    - Sopa asfalten

Beachvolleyplanen:
    - Montera nät
    - Kratta sanden

• P12/13 och F12/13
    Klubbhuset:
    - Ställa tillbaka trall
    - Olja broar och dörrar
    - Sopa asfalten

• F07, F10, P10, F11 och P11
    Fotbollsplanen:
    - Plocka bort sten
    - Montera nät på målen
    - Kratta
    - Röja runt planen
    - Rycka bort ris vid asfalt
Beställning Team Sportia HTF
2020-03-29 21:01
Här kommer info om hur vi går tillväga för att beställa träningskläder från Team Sportia. Corona har rört om och ställt till för föreningar och Team Sportia. Så vår nya klubbvecka blir nästa vecka.

Följ anvisningarna och försök att agera så snabbt som möjligt på detta. Klubbveckan med möjlighet till att prova storlekar är nästa vecka. Deadline för beställning i portalen är 2 veckor, det vill säga att alla beställningar bör vara inlämnade senast den 12 April. Ingen påminnelse kommer lämnas så säkerställ att denna info kommer ut till alla berörda föräldrar.

Följande gäller:

Klädprovning sker from tisdag till söndag nästa vecka och "Putte" finns på plats alla dagar. Ingen tidsstyrning görs då man vill minimera folksamlingar i möjligaste mån. När storleken är spikad loggar man in på en nätbutik som Team Sportia har skapat, betalar och kläderna kommer inom någon vecka. (Info om tillvägagångssätt finner ni här nedan ) Vi har Craft som leverantör och de har lagret i Borås och väldigt kort leveranstid (ca 2 veckor).

Vi har även förlängt rabattavtalet mellan HTF och Team Sportia, alla medlemmar har 15% på Team Sportias sortiment (med ett fåtal undantag)

Bilden visar instruktioner från Team Sportias Klubbshop.
Nyheter från vår verksamhet
F0607_IB, 14/10 22:16