Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Ravelli
2021-04-09 16:11

Hej!

Hissjö SK har tidigare år sålt New Body som fungerat bra. Nu under våren ska vi testa att sälja Ravelli som har ett större utbud av produkter. Det finns samma sorts sportkläder som hos New Body men det går även att köpa hemartiklar såsom handdukar, lakan, tvål och tvättmedel. Vi tror att detta kan nå ut till en större kundkrets.

Ravelli håller hög kvalitet, precis som New Body, och storlekarna är jämförbara. Dvs. om du tidigare köpt storlek L hos New Body är det samma passform som storlek L hos Ravelli.

Vi siktar på att komma igång med försäljningen under nästa vecka.

Länk till Ravellis hemsida: https://www.ravelli.se

Mvh Styrelsen

Inför årsmötet
2021-03-22 17:29

Hej!

Här kommer lite information om att ansluta till årsmötet på söndag kl. 18. Testa gärna i god tid innan för att veta att det fungerar.

Från dator

Klicka på länken https://meet.google.com/grq-vcwk-mgf och välj "Gå med". Om detta inte fungerar kan ni gå in på meet.google.com och ange möteskoden grq-vcwk-mgf

Det är smidigast om ni är inloggade med ett Google-konto, annars ber webbläsaren er att vänta tills någon släpper in er i mötet.

Från telefon/surfplatta

Ladda ned appen "Google Meet" där appar finns. Ni behöver logga in med ett Google-konto. Ange möteskoden grq-vcwk-mgf i appen.

Årsmöte Hissjö SK
2021-03-07 19:57
Välkomna till årsmöte för Hissjö SK

Datum: 2021-03-28
Tid: 18.00

Vi hörs i Google Meet för att blicka framåt och summera året som gått.

Dagordning:

1. Mötet öppnas av ordförande
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet
3. Val av två personer att jämte ordförande justera dagens protokoll
4. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande
5. Godkännande av dagordning
6. Styrelsens berättelse över verksamheten inklusive ekonomisk berättelse föregående år
7. Revisionsberättelse
8. Beslut gällande ansvarsfrihet
9. Bestämmande av årsavgift för nästkommande år
10. Fastställelse av verksamhetsplan samt budget för 2021
11. Val av styrelse
12. Beslut om omedelbar justering av punkten 11
13. Övriga frågor
14. Mötets avslutande

Varmt välkomna!
/ Styrelsen
Treskablinoll
2021-02-21 20:04

Hissjö SK har avsikten att alla ledare ska vara anslutna till föreningen Treskablinoll.

Föreningen Treskablinoll har målet att alla idrottsföreningar, genom Idrottsbrevet, ska vara

medvetna om sexuella övergrepp och hur vi tillsammans kan förhindra att de

sker. Föreningen Treskablinoll vill skapa ett föreningsliv som är tryggt för barn och där barn

lär sig både om idrott – och sina rättigheter. Idrottsbrevet.se är ett initiativ som sprider

kunskap, implementerar förebyggande rutiner samt bidrar till dialog mellan vårdnadshavare

och idrottsföreningar.

De idrottsföreningar som ansluter sig till Idrottsbrevet tillhandahålls nödvändig information i

arbete för barnens säkerhet, bl.a. genom utbildning för ledare och utbildningsmaterial till

klubben. Idrottsföreningar som är med i Idrottsbrevet jobbar för respekten till barns

kroppsliga och personliga integritet. De ser till att varje tränare, utöver sporten, har kunskap

om hur man skyddar och respekterar barnens integritet i idrottsföreningen.

För mer information besök gärna hemsidorna:

Treskablinoll.nu

Idrottsbrevet.se

Länk till UNICEFS publikation ”Barnkonventionen och föreningsidrotten. Handbok för

idrottsledare”: https://www.gkhermes.se/docs/835/20041/Unicef_idrottshandboken.pdf

Riktlinjer innebandyn
2020-10-25 12:58
Styrelsen i Hissjö SK har beslutat att vi vill undvika att föräldrar är på träningar och matcher under coronavirus perioden. Lämna och hämta barnen utan att gå in i lokalen. Det är viktigt att vi hjälper till att begränsa smittspridningen. Det kommer säkert nya direktiv under säsongen.

Generella råd inför säsongen:
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls. Stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
  • Dela inte vattenflaskor, målvaktsmasker och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera personer.

Nyheter från vår verksamhet
F0607_IB, 14/10 22:16