Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Uppstart innebandykul
2021-11-11 22:55

Hej alla föräldrar med barn födda 2014 och 2015 i Hissjö med omnejd!

Vi kommer under hösten att starta upp vår innebandyverksamhet i Hissjö-skolans gymnastiksal Tisdagen den 16/11 kl 18.00. Alla barn som vill är välkomna att vara med och prova på oavsett vilken by man bor i. Det är Inga avgifter innan man bestämt hur man vill göra, så kom och testa! Det kommer vara fokus på lek med och utan boll, inga förkunskaper krävs.

I förlängningen kommer man behöva inomhusskor, klubba och glasögon för att vara med men till första tillfället räcker ett glatt humör långt. Vi kommer ha några extra klubbor för utlåning om någon saknar.

Första träningen kommer vi köra mixat både killar och tjejer, utifrån vilket spelarunderlag vi får delar vi upp i killar och tjejer eller behåller mix. Vi kommer inledningsvis boka tisdagar, men lite utefter vad som passar finns möjlighet att justera träningsdag.

En förutsättning för att kunna bedriva verksamheten är att några föräldrar ställer upp och hjälper till med träningarna och det är lika kravlöst här som på barnsidan, inga förkunskaper krävs. Vi samlar föräldrarna i omklädningsrummet under första träning och pratar ihop oss om hur vi tar det vidare.

Vi kommer behöva samla in personnummer, adress, mail och telefon under första träningen. Vet ni att ni inte kan komma på första tillfället får ni gärna skicka informationen med en kompis så kommer ni med i framtida utskick.

Varmt välkomna att prova på!

/ Hissjö SK

Uthämtning Newbody
2021-11-05 15:33

Tack alla som beställt från Newbody!

Betalning sker via faktura från Hissjö SK på er beställningssumma, direktköp räknas inte in i summan. Ni som inte deltagit i försäljningen kommer att faktureras 750:- vilket motsvarar kostnaden för friköp (bollkul faktureras ej).

Uthämtningen av produkterna sker måndag 15/11 och onsdag 17/11 efter kl. 18 hos Jonas Eklund på adress Hissjö 352.

Kontaka Jonas vid frågor om uthämtning: 072-146 14 93

Kontakta Johan vid frågor om beställning eller faktura: 073-817 39 82

Mvh Johan genom Hissjö SK

Påminnelse Newbody
2021-10-23 10:56

Hej!

Vill påminna er om att sista dagen att skicka in sin Newbody-beställning är nästa fredag (29/10). Oavsett om ni säljer med katalog eller via webben behöver ni skapa ett konto på Newbodys hemsida.

Med katalog behöver ni manuellt lägga in alla beställningar på hemsidan. Om ni säljer via webbshoppen ska produkterna redan vara tillagda automatiskt.

Alla familjer ska sälja minst 5 paket om man har ett aktivt barn, 8 paket om man har två barn och 10 paket om man har tre barn eller fler som är aktiva i föreningen.

Om man inte kan eller vill sälja, kan man istället "köpa sig fri". Maila mig om ni vill nyttja friköp så kommer en separat faktura att skickas till er senare. Friköp kostar 750 kr oavsett antal barn. Meddela mig friköp genom att maila vilket/vilka barn det gäller till joen0015@gmail.com.

Har ni inte kommit igång med försäljningen ännu? Gör så här för att skapa en säljlänk:

1. Registrera er som användare: https://www.newbody.se/reg/TDJXNPV
2
. Logga in och välj alternativet "Dela shop". Då ser ni en länk som går att kopiera och dela.

Dela gärna länken på sociala medier så att fler får chansen att köpa produkter av hög kvalitet samtidigt som de gynnar Hissjö SK. Möjlighet finns att hämta sina paket hos postombud för en liten fraktkostnad.

Mvh styrelsen genom Johan Englund

Newbody-kataloger
2021-10-09 18:53

Ni som inte hämtade ut en Newbody-katalog på städdagen har chans att göra det tisdag (12/10) och onsdag (13/10) mellan kl. 19-20 i klubbstugan (vid fotbollsplanen).

Skicka ett mail till joen0015@gmail.com om ni har några funderingar.

Mvh Johan

Stort tack
2021-10-05 18:21

Stort TACK till alla er som ställde upp på städdagen!

Uppslutningen var bra och vilket fantastiskt resultat det blev.

Mvh Styrelsen genom Lars och Johan

Nyheter från vår verksamhet