SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hissjö SK
Sportklubb

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar
(90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, padelbana, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.
Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!

Tack vare ekonomiskt stöd från Jordbruksverket och EU har vi ersatt ruttna stolpar i elljusspåret. Syftet är att ständigt underhålla området för att det ska kännas trevligt och tryggt för alla att vistas där. När mörkret faller på är det viktigt att belysningen fungerar som den ska.
Nytt upphämtningsdatum
2023-11-30 12:26

Hej på er!

Vi gör ett nytt försök att dela ut papper nu på söndag mellan kl. 16 - 17 i klubbstugan vid fotbollsplanen. Så ni som inte hämtat ut ännu kan komma då!

 

Papperet hämtas mot uppvisande av swish till 123 564 62 78

 

Mvh styrelsen HSK

Upphämtning papper måndag 27/11
2023-11-25 17:13
Hej!
 
Stort tack till alla som engagerat sig i höstens försäljning som blev en succé!
Nu är det dags för utlämning och betalning.
 
Måndag 27/11 kl. 18-20 levereras beställningen från Teamrullen. Då det förväntas bli stora mängder varor önskar vi att ni hämtar er beställning direkt på måndag. Varorna kommer att finnas på Klubbstugan vid idrottsplatsen.
 
Leveransen kommer på pallar, ej sorterad per säljare. Ni kommer själva plocka er order. Ta med er egen sammanställning så ni får med er rätt antal säckar.
 
Betala i samband med upphämtning till swishnummer: 123 564 62 78
Har du valt friköp så swishas 500kr till samma nummer.
Alla ska skriva namnet på sitt barn i meddelandefältet så blir det lättare för oss att följa vem som betalat.
 
Om ni inte har möjlighet att hämta på måndag så skicka ett mail till johanna@tjaderborn.se så kommer vi överens om en annan utlämningstid. 
 
Igen, bra jobbat med försäljningen!
Påminnelse Teamrullen
2023-11-10 20:11
Hej!
 
Här kommer en påminnelse om att slutet på höstens försäljning närmar sig.
 
Sista dagen är nu på söndag 12/11.
 
Varje familj ska sälja minst 4 paket om man har ett aktivt barn, 6 paket om man har två barn och 8 paket om man har tre barn eller fler som är aktiva i föreningen. Sälj gärna fler så förtjänsten blir bättre Om man inte kan eller vill sälja, kan man istället "köpa sig fri". Maila johanna@tjaderborn.se om ni vill nyttja friköp. Kostnaden för friköp är 500 kr.
 
För mer info om försäljningen hänvisas till tidigare nyhet. 
 
Trevlig helg!
Höstens försäljning
2023-10-19 19:23
Hej!
 
Det är dags för höstens försäljning, denna gång Teamrullen: Toalettpapper och hushållspapper från kända varumärken.
Säljperioden pågår från idag 19/10 - 12/11.
 
Varje familj ska sälja minst 4 paket om man har ett aktivt barn, 6 paket om man har två barn och 8 paket om man har tre barn eller fler som är aktiva i föreningen. Sälj gärna fler så förtjänsten blir bättre Om man inte kan eller vill sälja, kan man istället "köpa sig fri". Maila johanna@tjaderborn.se om ni vill nyttja friköp. Kostnaden för friköp är 500 kr.
 
I det här utskicket finns två dokument länkade:
1) Säljunderlaget. Skriv ut så många exemplar du önskar. Används när du säljer t.ex. på arbetsplatsen eller i grannskapet.  Dokument - Säljunderlag
 
2) Sammanställning
När säljperioden är slut sammanställer du din totala försäljning i denna excelfil och skickar den till johanna@tjaderborn.se.     Dokument - Sammanställning
 
Johanna sammanställer sedan klubbens totala försäljning och skickar in den till Teamrullen. Ni behöver alltså inte skicka in något till Teamrullen. När vår beställning levereras önskar vi att ni hämtar upp er beställning samma dag eller dagen efter då det sannolikt kommer bli mycket skrymmande. Mer info om när detta bli kommer efter att vi skickat in beställningen. 
 
Lycka till!
Lyckad städdag
2023-10-08 21:40

Tack ännu en gång för en lyckad städdag! Allt går så snabbt när vi är många som hjälps åt 😀

 

Vet ni förresten om att fotbollsplanen har ny belysning? Nu lyser det på hela planen med energieffektiva LED-armaturer 🙌

 

Mvh styrelsen

Nyheter från vår verksamhet