Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Stort tack
2022-05-14 18:13

TACK till alla som ställde upp på städdagen idag! Vi var många som hjälptes åt och resultatet blev riktigt bra!

Mvh styrelsen Hissjö SK

Konstgräsplanen öppnar 16/5
2022-05-09 21:18

Konstgräsplanen är för tillfället avstängd eftersom den behöver torka upp innan användning. Vi planerar att öppna upp den för bollspel från och med 16/5.

Vänligen respektera detta för att förhindra skador på planen.

Mvh Styrelsen

Städdag lördag 14/5 kl. 10
2022-04-30 13:14
Hej!

På lördag 14/5 är det dags för vårens städinsats på och runt fotbollsplanen.
Vi startar kl. 10 och städar tills vi är klara.

Arbetet är bl.a. att kratta planen, sopa asfalt och sätta upp nät på beachvolley- och tennisplanen samt städa kring padelplanen. Fotbollsplanen förbereds alltså för användning och kommer att öppnas när den fått torka upp ordentligt.

Medtag plastkratta, spade och hink samt röjsåg/trimmer.

Under dagen bjuds det på varmkorv och fika.

Som medlem i HTF har man åtaganden gentemot sin hemmaklubb och förväntas delta på städdagar.

Arbetsfördelning finns nedan.

/ Styrelsen Hissjö SK

Arbetsfördelning
  • P070809/F0809
    Klubbhuset:
    - Städa kök, omklädningsrum, toaletter samt kyl/frys.
    - Fylla på med tvål, toalettpapper och rullar till behållare för handtorkning

Tennisplanen:
    - Montera nät
    - Sopa asfalten

Beachvolleyplanen:
    - Montera nät
    - Kratta sanden

• P14/15 och F14/15
    Klubbhuset:
    - Ställa tillbaka trall
    - Olja broar och dörrar
    - Sopa asfalten

• F10, P10, F11 och P11
    Fotbollsplanen:
    - Plocka bort sten
    - Montera nät på målen
    - Kratta
    - Röja runt planen
    - Rycka bort ris vid asfalt
  • Hissjöstugan (F12/13, P12/13)

- Ställa ut utemöbler

- Röja gräs runt stugan med trimmer

- Putsa fönstren

- Inventera i skåpen

- Städa stugan invändigt

Kassör sökes
2022-04-30 11:07

Styrelsen för Hissjö SK saknar en kassör!

Är du intresserad av att bidra till en aktiv livsstil för våra barn och ungdomar så tveka inte att skicka ett mail till Lovgren.rasmus@gmail.com

Det underlättar om du besitter erfarenhet inom ekonomi eller företagande.

⚽️🏒🎾

//Styrelsen Hissjö SK

Nu säljer vi Newbody igen
2022-04-03 11:18

Precis som föregående år kommer vi i föreningen Hissjö SK ha två försäljningar under året för att få in pengar till våra barns aktiviteter. Vid första försäljningen säljer vi Newbody-produkter, dessa brukar vara lättsålda, är prisvärda och av mycket bra kvalitet.

Inom fotbollen har våra byar Hissjö, Tavelsjö och Flurkmark ett samarbete, HTF. Inom HTF är man medlem i respektive förening, bor man i Hissjö med omnejd är man medlem där. Om man spelar innebandy, gör man det i Hissjö SK även om man hör till en annan förening inom fotbollen. Hissjö SK hanterar själv allt rörande innebandyn, t.ex. licenser och hallhyror – det är bland annat till dessa utgifter vi behöver få in pengar.

Alla familjer med aktiva barn i Hissjö SK, oavsett idrott, ska sälja produkterna från Newbody. Vi har inte räknat in barn som endast är med i Bollkul. Varje familj ska sälja minst 5 paket om man har ett aktivt barn, 8 paket om man har två barn och 10 paket om man har tre barn eller fler som är aktiva i föreningen. Gärna fler förstås, då blir förtjänsten bättre :-) Om man inte kan eller vill sälja, kan man istället "köpa sig fri". Maila jonas_eklund80@hotmail.com  om ni vill nyttja friköp, så kommer en separat faktura att skickas till er senare. Kostnaden för friköp 750 kr.

Newbody-produkterna säljs med hjälp av kataloger som presenterar produkterna, eller genom den digitala katalogen på nätet. Enklaste sättet att öka sin försäljning brukar vara fikarummet på jobbet så hämta gärna en katalog så ökar vi försäljningen. Katalogerna finnas att hämta på Hissjö 352 Måndag 4:e april – Torsdag 7:e april. Katalogerna står i en kartong ute på bron, bara att ta så många kataloger man vill ha.

Man kan börja försäljningen redan idag och den håller på till den 28:e april. Med katalogen följer en beställningslista och beställningen lägger ni sedan in själva via länken nedan (likadant som det fungerade förra året för er som var med då). Logga in via länken nedan och lägg in er som säljare. Om ni vill sälja till någon som bor långt borta kan de själva lägga in beställningen med dig som säljare. Kolla även in webshopen via länken så kan det finnas varor som inte finns i katalogen. En nyhet är att man även kan dela en QR-kod för att underlätta för kunderna att handla, denna hittas under ”DELA SHOP” när man är inloggad på Newbody

OBS! När du lägger in din beställning, uppge ditt barns namn som säljare så kan vi lättare hålla ordning.

Länk:  https://www.newbody.se/reg/TDUAYMF

Kläderna levereras i Maj. En faktura skickas sedan hem till er på det belopp ni sålt för/ friköpt. Datum för leverans och sista betalningsdatum meddelas längre fram.

Vi som tidigare sålt Newbody vet att produkterna är av hög kvalitet och lätta att sälja.

Lycka till!

Nyheter från vår verksamhet