Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Newbody-kataloger
2021-10-09 18:53

Ni som inte hämtade ut en Newbody-katalog på städdagen har chans att göra det tisdag (12/10) och onsdag (13/10) mellan kl. 19-20 i klubbstugan (vid fotbollsplanen).

Skicka ett mail till joen0015@gmail.com om ni har några funderingar.

Mvh Johan

Stort tack
2021-10-05 18:21

Stort TACK till alla er som ställde upp på städdagen!

Uppslutningen var bra och vilket fantastiskt resultat det blev.

Mvh Styrelsen genom Lars och Johan

Newbody-försäljningen är igång
2021-09-29 14:14

*** Detta inlägg är en rättelse av tidigare utskick ***

Newbody-kataloger kommer att delas ut på städdagen nu på lördag 2/10 vid Hissjö IP men ni kan redan nu sälja från er personliga webshop.

Gör så här för att skapa en säljlänk:

1. Registrera er som användare: https://www.newbody.se/reg/TDJXNPV
2
. Logga in och välj alternativet "Dela shop". Då ser ni en länk som går att kopiera och dela.

Dela gärna länken på sociala medier så att fler får chansen att köpa produkter av hög kvalitet samtidigt som de gynnar Hissjö SK. Möjlighet finns att hämta sina paket hos postombud för en liten fraktkostnad.

Försäljningsperioden pågår fram till 29 oktober (sista dag att skicka in sin beställning).

Mvh styrelsen genom Johan Englund

Försäljning New Body
2021-09-27 12:12

Nu i höst kommer HSK att sälja produkter från New Body som vi gjort många gånger förut.

Katalogerna kommer att delas ut i samband med städdagen nu på lördag (2/10) vid klubbstugan (Hissjö IP). Se till att ni hämtar en katalog så att ni kan komma igång med försäljningen så snabbt som möjligt.

Mer information om försäljningsdatum och kostnad för friköp kommer via mail.

Johan genom Hissjö SK

Arbetsfördelning städdag 2/10
2021-09-22 15:22
Vi hoppas på god uppslutning på städdagen 2/10. Vi börjar kl. 10 och arbetet delas upp på följande sätt:

Hissjöstugan (F06/07) Röjsåg behövs

• Packa ihop utemöbler
  • Röja efter vägen till stugan
  • Putsa fönstren
  • Inventera i skåpen
  • Städa stugan invändigt
  • Röja i rabatterna

Elljusspåret (P08/09) Röjsåg behövs

• Röjning och trimning

Idrottsanläggningen (F08 - bollkul och P10 - bollkul) Ta med röjsåg, kratta, hink

• Ställa bort utemöbler vid fotbollsplan och klubbstugan
  • Ställa bort broarna
  • Städa klubbstugan, toaletter, omklädningsrum samt kyl/frys.
  • Ta bort nät vid volleybollplan och tennisplan
  • Ställa ihop möblerna på tennisplan
  • Ställa undan discgolf-korgarna
  • Sladda hockeyplan