Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Försäljning av Ravelli pågår
2021-05-10 22:38

Hej!

Försäljningen av Ravellis produkter är igång och pågår fram till 23 maj. Det innebär att ni som säljare måste registrera er beställning senast det datumet.

Registreringslänk: https://partner.ravelli.se/se/register/7588-hissjo-sk/15984-hissjo-sk

(OBS! Uppge ditt barns namn som säljare så kan vi lättare hålla ordning)

Katalogerna delas ut av ledarna i samband med fotbollsträningarna. Kontakta era ledare om ni inte redan har en katalog eller beställ av någon annan som har en katalog i föreningen. Om ni vill titta i katalogen finns den även digitalt: https://www.ravelli.se/aktuell-katalog/

Vi hoppas på en så bra försäljning som möjligt för att få in pengar till våra barns aktiviteter.

Lycka till och hör av er om ni har frågor!

Johan Englund

joen0015@gmail.com

Städdag 22/5
2021-05-09 20:09
Hej!
Lördag 22/5 är det dags att genomföra vårens städinsats på och runt fotbollsplanen.
Arbetet delas upp på olika tider under dagen. Kom en stund innan ert pass börjar för att följa upp hur arbetet gått för tidigare grupp.

Medtag plastkratta och hink.
Under dagen bjuds det på varmkorv och fika.

Obligatorisk närvaro. Det är viktigt att vi får i ordning idrottsplatsen innan säsongen börjar.

Arbetsfördelning finns nedan.

/ Styrelsen Hissjö SK

Arbetsfördelning

Kl. 9 - 11   P12/P13/P14

Fotbollsplanen:
- Plocka bort sten
- Se över näten på målen
- Kratta
- Röja runt planen
- Rycka bort ris vid asfalt

Kl. 11 - 13   P09/P1011

Fotbollsplanen:
- Plocka bort sten
- Se över näten på målen
- Kratta
- Röja runt planen
- Rycka bort ris vid asfalt

Fortsätt med arbetsområdena för nästa grupp om ni blir klara innan 13.

Kl. 13 - 15   F11/F1213

Klubbhuset:
- Städa toaletter
- Fylla på med tvål, toalettpapper och rullar till behållare för handtorkning

- Ställa tillbaka trall
- Olja broar och dörrar
- Sopa asfalten

Kl. 15 - 17   F09/F10/F0506
Tennisplanen:
- Montera nät
- Sopa asfalten

Beachvolleyplanen:
- Montera nät
- Kratta sanden

Ravelli
2021-04-09 16:11

Hej!

Hissjö SK har tidigare år sålt New Body som fungerat bra. Nu under våren ska vi testa att sälja Ravelli som har ett större utbud av produkter. Det finns samma sorts sportkläder som hos New Body men det går även att köpa hemartiklar såsom handdukar, lakan, tvål och tvättmedel. Vi tror att detta kan nå ut till en större kundkrets.

Ravelli håller hög kvalitet, precis som New Body, och storlekarna är jämförbara. Dvs. om du tidigare köpt storlek L hos New Body är det samma passform som storlek L hos Ravelli.

Vi siktar på att komma igång med försäljningen under nästa vecka.

Länk till Ravellis hemsida: https://www.ravelli.se

Mvh Styrelsen

Inför årsmötet
2021-03-22 17:29

Hej!

Här kommer lite information om att ansluta till årsmötet på söndag kl. 18. Testa gärna i god tid innan för att veta att det fungerar.

Från dator

Klicka på länken https://meet.google.com/grq-vcwk-mgf och välj "Gå med". Om detta inte fungerar kan ni gå in på meet.google.com och ange möteskoden grq-vcwk-mgf

Det är smidigast om ni är inloggade med ett Google-konto, annars ber webbläsaren er att vänta tills någon släpper in er i mötet.

Från telefon/surfplatta

Ladda ned appen "Google Meet" där appar finns. Ni behöver logga in med ett Google-konto. Ange möteskoden grq-vcwk-mgf i appen.

Årsmöte Hissjö SK
2021-03-07 19:57
Välkomna till årsmöte för Hissjö SK

Datum: 2021-03-28
Tid: 18.00

Vi hörs i Google Meet för att blicka framåt och summera året som gått.

Dagordning:

1. Mötet öppnas av ordförande
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet
3. Val av två personer att jämte ordförande justera dagens protokoll
4. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande
5. Godkännande av dagordning
6. Styrelsens berättelse över verksamheten inklusive ekonomisk berättelse föregående år
7. Revisionsberättelse
8. Beslut gällande ansvarsfrihet