SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hissjö SK
Sportklubb

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar
(90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, padelbana, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.
Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!

Tack vare ekonomiskt stöd från Jordbruksverket och EU har vi ersatt ruttna stolpar i elljusspåret. Syftet är att ständigt underhålla området för att det ska kännas trevligt och tryggt för alla att vistas där. När mörkret faller på är det viktigt att belysningen fungerar som den ska.
Anmälan bollkul
2023-03-19 12:31
 
Årsmöte Hissjö SK
2023-03-12 19:48

Välkomna till årsmöte!

 

Datum: 2023-03-26

Tid: 18.00

Plats: Hissjöstugan

 

Vi ses för att blicka framåt och summera året som gått!

 

Dagordning:

 

1. Mötet öppnas av ordförande

2. Val av ordförande och sekreterare för mötet

3. Val av två personer att jämte ordförande justera dagens protokoll

4. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande

5. Godkännande av dagordning

6. Styrelsens berättelse över verksamheten inklusive ekonomisk berättelse föregående år

7. Revisionsberättelse

8. Beslut gällande ansvarsfrihet

9. Bestämmande av årsavgift för nästkommande år

10. Fastställelse av verksamhetsplan samt budget för 2023

11. Val av styrelse

12. Beslut om omedelbar justering av punkten 11

13. Övriga frågor

14. Mötets avslutande

 

Varmt välkomna!

/ Styrelsen

Söker kassör
2023-02-21 18:29

Styrelsen för Hissjö SK söker fortfarande en ny kassör.

 

Som ni säkert sett så kommer vi att börja fakturera våra sportaktiviteter via Sportadmin, vilket underlättar hanteringen av fakturor. Vi har även ett samarbete med Idrottsservice som hjälper oss med bokföring. Allt detta för att göra kassörsuppdraget så smidigt som möjligt.

 

Arbetet består främst i att sammanställa bokföringsunderlag och att hantera specifika fakturor.

 

En ny kassör måste tillsättas för att vi ska kunna driva vidare vår verksamhet på samma sätt som idag.

 

Känner du någon som är lämplig för uppdraget eller är du intresserad själv? Erfarenhet inom administration är meriterande. Skicka i sådana fall ett mail till joen0015@gmail.com så fort som möjligt.

 

Mvh Styrelsen Hissjö SK

SportAdmin Kansliservice
2023-02-18 17:48

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det!

Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

 

För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:
• Kortbetalning
• Swish
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*

 

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

 

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.

 

Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill -att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid.

 

Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler
betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer.

 

Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Hissjö SK och vår verksamhet.

 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

Skicka ett mail till joen0015@gmail.com om ni har några frågor

 

Hälsningar styrelsen Hissjö SK

Påminnelse träff aktivitetsyta
2023-01-21 11:41

Ta chansen att komma till matsalen på Hissjö skola imorgon söndag kl 15:00 för att höra mer om vår tänkta aktivitetsyta! Vi bjuder på fika och beskriver förutsättningar för projektet samt hur vi planerar att gå vidare.

 

Väl mött!

Styrelsen HSK

Nyheter från vår verksamhet
F0607_IB, 14/10 22:16 
Tennis, 09/06 23:19 
F0405IB, 16/04 13:38 
F0809_IB, 16/09 23:23 
F0607_IB, 06/11 22:03 
F0809_IB, 15/10 14:04