Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Hissjö SK är en liten men väldigt aktiv förening. Vi har ca 300 medlemmar (90 familjer) och håller mer än hälften av alla skolbarn i byn med omnejd aktiva i någon form av idrott. Hissjö SK har konstgräsplan, hockeyrink, elljusspår, beachvolleyplan, tennisbana och en klubbstuga med uthyrning av bastu, duschar och festlokal. Vi är också stolta ägare till Hissjöstugan på andra sidan sjön som bl.a. används av lag för teambuilding och som även hyrs ut.

Vi är engagerade i olika arrangemang såsom Hissjödagen och HSK-dagen.

Vi har många duktiga tränare men vill alltid bli fler! Vill Du träna barn och ungdomar? Vi hjälper dig igång. Kontakta oss!

Vill du bli medlem i Hissjö SK? Klicka då här!
Årsmöte Hissjö SK
2021-03-07 19:57
Välkomna till årsmöte för Hissjö SK

Datum: 2021-03-28
Tid: 18.00

Vi hörs i Google Meet för att blicka framåt och summera året som gått.

Dagordning:

1. Mötet öppnas av ordförande
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet
3. Val av två personer att jämte ordförande justera dagens protokoll
4. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande
5. Godkännande av dagordning
6. Styrelsens berättelse över verksamheten inklusive ekonomisk berättelse föregående år
7. Revisionsberättelse
8. Beslut gällande ansvarsfrihet
9. Bestämmande av årsavgift för nästkommande år
10. Fastställelse av verksamhetsplan samt budget för 2021
11. Val av styrelse
12. Beslut om omedelbar justering av punkten 11
13. Övriga frågor
14. Mötets avslutande

Varmt välkomna!
/ Styrelsen
Treskablinoll
2021-02-21 20:04

Hissjö SK har avsikten att alla ledare ska vara anslutna till föreningen Treskablinoll.

Föreningen Treskablinoll har målet att alla idrottsföreningar, genom Idrottsbrevet, ska vara

medvetna om sexuella övergrepp och hur vi tillsammans kan förhindra att de

sker. Föreningen Treskablinoll vill skapa ett föreningsliv som är tryggt för barn och där barn

lär sig både om idrott – och sina rättigheter. Idrottsbrevet.se är ett initiativ som sprider

kunskap, implementerar förebyggande rutiner samt bidrar till dialog mellan vårdnadshavare

och idrottsföreningar.

De idrottsföreningar som ansluter sig till Idrottsbrevet tillhandahålls nödvändig information i

arbete för barnens säkerhet, bl.a. genom utbildning för ledare och utbildningsmaterial till

klubben. Idrottsföreningar som är med i Idrottsbrevet jobbar för respekten till barns

kroppsliga och personliga integritet. De ser till att varje tränare, utöver sporten, har kunskap

om hur man skyddar och respekterar barnens integritet i idrottsföreningen.

För mer information besök gärna hemsidorna:

Treskablinoll.nu

Idrottsbrevet.se

Länk till UNICEFS publikation ”Barnkonventionen och föreningsidrotten. Handbok för

idrottsledare”: https://www.gkhermes.se/docs/835/20041/Unicef_idrottshandboken.pdf

Riktlinjer innebandyn
2020-10-25 12:58
Styrelsen i Hissjö SK har beslutat att vi vill undvika att föräldrar är på träningar och matcher under coronavirus perioden. Lämna och hämta barnen utan att gå in i lokalen. Det är viktigt att vi hjälper till att begränsa smittspridningen. Det kommer säkert nya direktiv under säsongen.

Generella råd inför säsongen:
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls. Stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
  • Dela inte vattenflaskor, målvaktsmasker och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera personer.

Stort tack
2020-10-10 14:45
Tack alla som var med och hjälpte till på städdagen! Nu har vi rustat upp och förberett inför vintern.

Ni som inte hade möjlighet att delta har uppdrag att utföra. Det behöver trimmas gräs mellan skyddsnätet och fotbollsplanen.

Mvh Lars Hammarsten
Newbody
2020-09-28 21:22

Hej alla Newbody-säljare!

Hoppas det går bra med er försäljning! Ni måste lägga in era beställningar senast 9 oktober, dvs nästa fredag. Här kommer länken igen som ni ska använda för att lägga in era beställningar:

Länk: https://www.newbody.se/reg/TCQLURE

OBS! När du lägger in din beställning, uppge ditt barns namn som säljare så kan vi lättare hålla ordning

Kläderna levereras i andra delen av oktober. En faktura skickas sedan hem till er på det belopp ni sålt för. Ni som nyttjar friköp får också en faktura på samma gång.

Hör av er om ni har frågor!

Jonas Eklund

Jonas_eklund80@hotmail.com